Αρχική Σελίδα Σχετικά με εμάς

Ιστορία

Εταιρικό Προφίλ

JIANGSU STORD WORKS LTD εντόπισε σε Fangqiao το εθνικό βιομηχανικό πάρκο μηχανημάτων, το οποίο στη λίμνη Taihu, πόλη Yixing, Jiangsu, Κίνα. Η επιχείρησή μας είναι μια επαγγελματική βάση κατασκευής εξοπλισμού ειδικεμένος στην περιεκτικές χρησιμοποίηση και την ανάκτηση των στερεών και υγρών αποβλήτων. Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι ξήρανση/αποτέφρωση λάσπη και ο βοηθητικός εξοπλισμός εξοπλισμού, εξάτμισης υγρών αποβλήτων & συγκέντρωσης, πλήρης εξοπλισμός για τις ζωικές εγκαταστάσεις απόδοσης, τα δοχεία πίεσης και άλλο μεταβλητό εξοπλισμό. Το StordWorks εμμένει στα διεθνή πρώτης τάξεως ποιοτικά πρότυπα και ελέγχει αυστηρά τις λεπτομέρειες προϊόντων. Τα προϊόντα μας πωλούνται καλά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις ΗΠΑ, την Αυστραλία, κ.λπ. και έχουν εγκωμιαστεί ομόφωνα από τους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και έχουν αναγνωριστεί ιδιαίτερα από την αγορά.

 

Το Jiangsu StordWorks διοργανώνει το εξειδικευμένο εργαστήριο για την παραγωγή μηχανών ξήρανσης και τον προηγμένο εξοπλισμό σχεδίασης. Έχουμε επίσης τη διάφορη διεθνή πιστοποίηση δοχείων πίεσης και την άφθονη εμπειρία στον εξοπλισμό κατασκευαστικός, όπως η εθνική τυποποιημένη πιστοποίηση δοχείων πίεσης, την αμερικανική πιστοποίηση ASME, την πιστοποίηση Norske Veritas DNV, PED της ΕΕ την πιστοποίηση, τη ρωσική πιστοποίηση TR-620, και το κ.λπ.

 

Υπακοή StordWorks Jiangsu στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «να εστιάσει στον επαγγελματισμό & την ποιότητα πρώτα», και η έννοια υπηρεσιών «του πελάτης-προσανατολισμού και της υπέρβασης της ικανοποίησης πελατών». Με τη βοήθεια της άριστης ποιότητας και της τέλειας υπηρεσίας μας, Jiangsu Stord Works Ltd. ανυπομονεί ειλικρινά να συνεργαστεί με σας!

 

Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Jiangsu Stord Works Ltd. ίδρυσε το 2011, τοποθετημένος στο εθνικό βιομηχανικό πάρκο μηχανημάτων, το οποίο είναι στην ακτή της λίμνης Taihu, κωμόπολη Fangqiao, πόλη Yixing, επαρχία Jiangsu. Η επιχείρησή μας έχει περισσότερους από 180 υπαλλήλους, καλύπτει μια περιοχή 25000m2 και έχει περισσότερα από 70 σύνολα εξοπλισμού διάφορης κατασκευής και δοκιμής. Η μέγιστη ικανότητα ανύψωσης είναι 100T. Η κάμπτοντας ικανότητα για το παχύτερο πιάτο είναι μέχρι 120mm. Η επιχείρησή μας εισήγαγε τον εσωτερικό και ξένο προηγμένο εξοπλισμό και η τεχνολογία, είναι δεσμευμένη να αναπτύξει και να κατασκευάσει τα πλήρη σύνολα εξοπλισμού για τη διάφορη ζωική πρωτεϊνική, περιεκτική χρησιμοποίηση και την ανάκτηση των στερεών και υγρών αποβλήτων, δοχείο πίεσης.

 

 

Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Jiangsu Stord Works Ltd. Jiangsu Stord Works Ltd. Jiangsu Stord Works Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Νοτιοανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : STORDWORKS

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : $10 Million -US$50 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Jiangsu Stord Works Ltd. Πιστοποιήσεις